Internet med høj hastighed til erhverv

Unicom tilbyder driftssikre internetløsninger – det sikrer virksomhedens kommunikation med kunder og samarbejdspartnere.

Du kan vælge mellem fibernet, ADSL, VDSL og SWYX, der er totalintegration af virksomhedens internet og telefoni. Desuden tilbyder vi DSL til virksomheder, der ikke har brug for bredbånd.

I Unicom tror vi på valgfrihed med professionel rådgivning – derfor er vi altid klar til at hjælpe dig til at træffe det bedste valg. Læs mere om valgmulighederne her – og kontakt os, hvis du ønsker en uforpligtende snak om internet efter din virksomheds behov.

Du bestemmer selv, hvordan du betaler
Uanset hvilken internetløsning du ønsker til virksomheden, tilbyder Unicom fleksibel betaling med valgfrihed.

Du vælger mellem:

 • Abonnement med bindingsperiode – eller abonnement helt uden binding
 • Forbrugsafregnet internet, hvor virksomheden kun betaler for gennemsnitsforbrug i perioden – eller flatrate internet til fast pris, hvor forbruget ligger fast i perioden. Hvis der bliver behov for mere båndbredde i perioden, kan abonnementet selvfølgelig ændres fra dag til dag.

ADSL Bredbånd – driftssikkert internet over telefonnettet

Med ADSL bredbånd får virksomheden en fast internetforbindelse over telefonkablet. Computerens internetforbindelse fungerer via et telefonstik, og der kan sluttes flere computere til internetforbindelsen. ADSL egner sig især til virksomheder, der har brug for mange internetforbindelser.

Da ADSL ikke er en mobil løsning, har nogle virksomheder brug for en trådløs router. Med den trådløse router kan de ansatte arbejde over internettet overalt i virksomheden – det sikrer fleksibilitet i arbejdsdagen.

Med Unicoms ADSL bredbånd får virksomheden:

 • En driftssikker internetløsning over telefonnettet
 • Mulighed for internetadgang for mange brugere via samme telefonstik
 • Op til 20 Mbit hastighed
 • Mulighed for større fleksibilitet med trådløse routere, så de ansatte har internetadgang, når de ikke sidder på deres faste plads.

VDSL Bredbånd – driftssikkert internet over telefonnettet

Teknisk set er VDSL en videreudvikling af ADSL. Ligesom ADSL er VDSL en fast internetforbindelse, der fungerer via telefonstik. Flere computere kan sluttes til internettet via samme telefonstik, og via en trådløs router kan de ansatte gå på nettet overalt i virksomheden.

VDSL er en forkortelse for Very High Bitrate Digital Subscriber Line. Som navnet antyder, egner VDSL bredbånd sig til virksomheder, der har brug for internet med høj hastighed. For at få fuldt udbytte af det hurtige VDSL-bredbånd skal virksomheden ligge tæt på en DSLAM – ellers vil en anden løsning sikre hurtigere internet.

Du er altid velkommen til at spørge os i Unicom – vi hjælper dig med at finde ud af, om VDSL er den bedste løsning.

Med Unicoms VDSL-løsning får virksomheden:

 • En driftssikker fast internetforbindelse over telefonnettet
 • Mulighed for at slutte trådløse routere til, så de ansatte kan gå online flere steder i virksomheden
 • Lynhurtigt internet – også når mange brugere er online samtidig. Det giver mulighed for eksempelvis at se film eller uploade og downloade store datamængder.

Fibernet med høj kapacitet

Fibernet har en meget høj kapacitet – det betyder hurtigt internet, selv når mange brugere er online samtidig, eller store datamængder uploades eller downloades.

Med Unicoms fiberinternet får virksomheden:

 • Fra 10 Mbit/s op til 10 Gbit/s-forbindelse
 • Svartider på under 16 ms i vores danske netværk
 • Høj driftssikkerhed via redundant opbyggede fiberringe med fuld udstyrsredundans, lynhurtige core-forbindelser og multiple interconnect-punkter.

DSL internet
En DSL-løsning egner sig især til mindre kontorer og forretninger, der ikke har behov for at downloade og uploade store datamængder, men vil besvare mails og anvende dankortbetaling.

Med Unicoms DSL-løsning får virksomheden:

 • En driftssikker løsning til en overkommelig pris.
 • Hastigheder fra 512/512 Kbit/s til 70000/10240 Kbit/s.
 • ’Quality of Service’ (QoS) i 2 niveauer i en prædefineret opsætning med prioritering af VoIP trafik samt garanteret latency i Danmark
 • Adgang til vores landsdækkende fibernetværk.

Kontakt Unicom i dag og hør mere om ADSL, VDSL, DSL, SWYX eller fibernet. Sammen finder vi den bedste løsning til netop din virksomheds behov for fleksibel og driftssikker internetadgang.

Unicom – vi sikrer kundekontakten

Kontakt os ang. Internetløsning