Mangler din virksomhed driftsikker internet med høj hastighed?

I Unicom tilbyder vi skræddersyede internet-løsninger til små og mellemstore virksomheder. Vælg mellem ADSL, Fibernet og mobilt bredbånd. Kontakt os, og få et tilbud på, hvad der er den rette løsning for din virksomhed.

ADSL

ADSL teknologien på TDCs kobber ledninger kan tilbydes til langt de fleste kunder i Danmark.

Hastigheden kan dog variere fra adresse til adresse, og vi laver derfor altid en måling for at sikre, at I tilbydes den bedst mulig hastighed.

Fibernet

Fiber er motorvejen til internettet. Det er er den mest sikre og stabile løsning, hvis I ønsker en høj hastighed og har meget data trafik.

Mobilt bredbånd

Er det ikke muligt at få ADSL eller Fibernet på adressen, anbefaler vi at bruge mobilt bredbånd til at komme på nettet.

Vi tilbyder i dag hastigheder i store dele af landet med 4G og 5G.

Unicom Internet

Unicom tilbyder driftssikre internetløsninger med høj hastighed til mindre virksomheder. Du kan vælge mellem fibernet, ADSL, VDSL og SWYX, der er totalintegration af virksomhedens internet og telefoni. Desuden tilbyder vi DSL til virksomheder, der ikke har brug for bredbånd. 

Uanset hvilken internetløsning du ønsker til virksomheden, tilbyder Unicom fleksibel betaling med valgfrihed. Vælg imellem:

ADSL bredbånd

Med ADSL-bredbånd får virksomheden en fast driftssikker internetforbindelse over telefonkablet. Computerens internetforbindelse fungerer via et telefonstik, og der kan sluttes flere computere til internetforbindelsen. ADSL egner sig især til virksomheder, der har brug for mange internetforbindelser. Da ADSL ikke er en mobil løsning, har nogle virksomheder brug for en trådløs router. Med den trådløse router kan de ansatte arbejde over internettet overalt i virksomheden. Det sikrer fleksibilitet i arbejdsdagen. Med Unicoms ADSL bredbånd får virksomheden:

Fibernet

Fibernet har en meget høj kapacitet. Det betyder hurtigt internet, selv når mange brugere er online samtidig, eller store datamængder uploades eller downloades. Med Unicoms fiberinternet får virksomheden:

Mobilt bredbånd

En Mobil-løsning egner sig især til mobile kontorer og forretninger, der ikke har behov for at downloade og uploade store datamængder, men vil besvare mails og anvende dankortbetaling. Med Unicoms Mobile-løsning får virksomheden:

Vil du høre mere om vores Internet løsninger?

microsoft

Teams

Telefoni integreret med Microsoft Teams.

Få en smart telefoniløsning integreret med Microsoft Teams. Løsningen er brugervenlig, kan tilpasses både til små og store virksomheder, og giver jer adgang til et hav af smarte funktioner.

Læs mere