Mangler din virksomhed IT-rådgivning og support?

Gør som mange andre: køb IT samme sted som din telefoni og internet.

Skræddersyede supportpakker til fast lav pris.

Velfungerende og sikker IT samt hurtig support  er altafgørende for din fleste virksomheder. Hvis du ikke har interne ressourcer til at løse disse opgaver, kan vi hjælpe dig. I Unicom tilbyder vi skræddersyede IT-support pakker til en fast lav pris.

Få adgang til ubegrænset IT-support & rådgivning.

Som servicekunde hos os er du sikret, at jeres IT-setup altid er godt kørende. Vi sørger for, at I har de IT-værktøjer, I skal bruge, og vi sørger for løbende backup og opdateringer. I betaler en fast pris per måned og får adgang til support alle hverdage ml. kl. 8:30-16 samt døgnassistance mod tillæg. I får også adgang til professionel IT-rådgivning fra vores erfarne konsulenter.

IT-Support pakke

Som servicekunde hos os er du sikret, at jeres IT-setup altid er godt kørende. Vi sørger for, at I har de IT-værktøjer, I skal bruge, og vi sørger for løbende backup og opdateringer. I betaler en fast pris per måned og får adgang til support alle hverdage samt døgnassistance mod tillæg. I får også adgang til professionel IT-rådgivning fra vores erfarne konsulenter.

Fast pris per måned fra kun kr. 99,- per bruger

Vil du høre mere om vores IT-Support pakke?

microsoft

Teams

Telefoni integreret med Microsoft Teams.

Få en smart telefoniløsning integreret med Microsoft Teams. Løsningen er brugervenlig, kan tilpasses både til små og store virksomheder, og giver jer adgang til et hav af smarte funktioner.

Læs mere