Mobiltelefoni og IP telefoni til erhverv

Unicom tilbyder mobiltelefoni og IP telefoni med fuld valgfrihed og professionel rådgivning.

Vores teleløsninger er driftssikre, fleksible og økonomiske – det sikrer din virksomheds kundekontakt og styrker omsætningen.

Unicoms rådgivere har tilsammen 50 års erfaring med design af telefoni, internetløsninger og IT-service.

Vi er altid klar til at rådgive dig, så virksomheden får den bedste kombination af IP-telefoni og mobiltelefoni. Før vi indgår samarbejde med en ny virksomhed, afholder vi altid et uforpligtende kundemøde. Kontakt os i dag – og lad os optimere virksomhedens teleløsning.

IP telefoni er økonomisk og driftssikker telefoni med ekstra valgfrihed

Med IP-telefoni anvender virksomheden egen internetforbindelse til opkald. IP-telefoni suppleres af opkald over mobilnettet, når de ansatte er ude af virksomheden. Der er god økonomi i at skifte gammeldags fastnettelefoni ud med IP-telefoni i virksomheden. Samtidig med at samtaletaksterne er i bund med IP-telefoni, reduceres virksomhedens udgifter til ISDN-kredsløb betydeligt.

Masser af muligheder for avanceret tilpasning af telefoni

Unicoms IP-telefoni og mobil-telefoniløsninger er dog ikke bare en økonomisk fordel – de giver også adgang til en række services som standard. Oplev selv nem automatisk viderestilling, personlig tilpasning af den enkelte brugers layout interface og andre avancerede tilpasningsmuligheder.

Med Unicoms løsninger går ingen i virksomheden glip af kundeopkald på grund af strømafbrydelse, eller fordi de ikke lige er på kontoret. Omstilling til mobiltelefonen sker automatisk via den redundante platform.

IP-telefoni giver desuden mange muligheder for personlig tilpasning af den enkelte brugers interface. Alle i virksomheden kan spare tid og besvær med avancerede funktioner som enkel selvbetjening, lokalnummerplan, regningsopdeling og mange flere services.

Unicom viser vejen til fremtidssikret telefoni og internet
I Unicom ved vi, at god kundekommunikation betyder alt for virksomhedens omsætning. Derfor sikrer vi, at flytning til Unicom fra andet selskab sker uden nedetid, så du og dine ansatte uforstyrret kan servicere kunderne. Se listen over fordele!

IP-telefoni og mobiltelefoni med valgfrihed, fleksibilitet og service

  • Internet og telefoni med valgfri bindingsperiode – eller ingen bindingsperiode
  • Intet administrationsbesvær – Unicom klarer overflytning fra andet selskab uden nedetid. Behold frit virksomhedens telefonnumre – eller få nye numre efter eget valg
  • Venlig og kompetent service – i serviceafdelingen møder du kun erfarne medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig
  • Rådgivning til at vælge den pakke, der booster produktiviteten bedst i netop din virksomhed
  • Masser af attraktive services som standard – fx brugertilpasning af interface layout og viderestilling via Unicoms redundante platform ved strømafbrydelse, eller hvis medarbejderen ikke tager telefonen
  • Mobiltelefoni med valgfrihed mellem Telenor og TDC-dækning på virksomhedens Unicom sim-kort – det sikrer optimal dækning uden irriterende afbrydelser i vigtige kundesamtaler.

Unicom giver dig valgfrihed med stor fleksibilitet og professionel rådgivning. Med den rette partner er telefoni ikke en jungle, men et landskab af fordelagtige valgmuligheder.

Kontakt os i dag – og få en snak om bedre telefoni i virksomheden.

Unicom – vi sikrer kundekontakten

Kontakt os ang. mobiltelefoni og IP telefoni