SWYX – økonomisk telefoni og internet

 med brugertilpasset interface

Unicom tilbyder SWYX-telefoni og internet til mindre og mellemstore virksomheder.

Virksomhedens telefonanlæg og IT-løsning integreres til en økonomisk og driftssikker totalløsning, der giver avancerede muligheder for tilpasning til den enkelte brugers behov.

Med SWYX er det slut med en række rutineopgaver som at trykke telefonnumre ind og lede efter kontaktoplysninger. Samtidig er SWYX en brugervenlig løsning, der giver mulighed for avanceret tilpasning til brugernes behov.

I Unicom har vi tilsammen 50 års erfaring med telefoni og internet, og i Danmark er vi brancheledende inden for SWYX. Vi finder løsningen, der skaber overblik og sparer tid – det frisætter din virksomheds ansatte til mere interessante og indbringende arbejdsopgaver.

SWYX – brugervenlig internetløsning med avancerede tilpasningsmuligheder

SWYX er en nem løsning med mange avancerede tilpasningsmuligheder.

Alle i virksomheden får glæde af fordelene:

  • Virksomhedens telefonanlæg og IT-løsning integreres totalt, så kontaktoplysninger fra computerne altid kan findes i virksomhedens telefoner
  • Med ét klik kan alle i virksomheden se, om en kollega er optaget eller kan ringes op
  • Layout interface kan tilpasses efter ønske – brugeren vælger frit mellem bordtelefon, headset eller mobiltelefon med eget layout interface
  • Automatisk omstilling sikrer, at alle opkald besvares – så går virksomheden aldrig glip af nye kunder på grund af misset opkald
  • Intet tidsforbrug til at huske telefonnumre, slå numre op eller trykke numre. Telefonnumre ringes op med et enkelt klik i Microsoft® Windows® Outlook/CRM og Lotus Notes®.

Kontakt Unicom for at høre mere om innovativ og fleksibel optimering af virksomhedens internet og telefoni med SWYX – det sparer både tid og penge.

Unicom – vi sikrer kundekontakten

Kontakt os ang. SWYX