Er du træt af høje telefonregninger i din virksomhed?

Lad os skræddersy en løsning til jer. Start med at finde ud af, hvor meget du kan spare her:

Telefonløsninger tilpasset dit behov til konkurrencedygtige priser.

Unicom tilbyder kombinerede IP- og mobil-telefoni løsninger samt SWYX-telefoni til mindre virksomheder. Alle løsninger er driftssikre, fleksible og økonomiske. Hvad der er den rette løsning for din virksomhed, finder vi ud af sammen. Vores rådgivere har stor erfaring med design af telefoni-løsninger, og vi udarbejder altid gerne et uforpligtende forslag til dig. 

Hvad får du med en telefonløsning?

Vi skræddersyer en telefonløsning, der matcher dine behov, f.eks.:

Adgang til mange ekstra services.

Unicoms IP-telefoni og mobil-telefoniløsninger er ikke bare en økonomisk fordel – de giver også adgang til en række ekstra services, f.eks.:

IP- og mobiltelefoni.

Med IP-telefoni anvender I virksomhedens egen internetforbindelse til opkald. IP-telefoni suppleres med opkald over mobilnettet, når de ansatte er ude af virksomheden. IP-telefoni er en driftssikker løsning, og samtidig er der god økonomi i at udskifte den gammeldags fastnettelefoni med IP-løsningen. Samtaletaksterne er nemlig i bund og dertil kommer, at virksomhedens udgifter til ISDN- kredsløb reduceres betydeligt.

I Unicom tilbyder vi skræddersyede telefoni-løsninger til små og mellemstore virksomheder. Vælg mellem “den simple”, “den avancerede” og “den mobile” løsning. Kontakt os, og få et tilbud på, hvad der er den rette løsning for din virksomhed.

Ren mobil omstilling

En ren mobil telefoni løsning, som betyder, at uanset hvor du er henne, kan modtage dine indgående kald og håndtere eventuelle omstillinger, kø og svar via en mobil app.

Nem og smart håndtering af dit omstillingsanlæg på farten. 

Onenumber, det nemme omstillingsanlæg

En simpel telefoni løsning, der inkluderer IP-telefoni via bord- eller softphone og mobiler. 

Løsningen er skalérbar i forhold til de forskellige behov, som jeres hverdag byder på.

Swyx, det avancerede telefonsystem

En avanceret telefoni løsning, som inkluderer IP-telefoni via bord- eller softphone og mobiler.

Løsningen kan integreres op imod egne eller 3. part software programmer, hvilket giver større muligheder for nem håndtering af indgående kald.

Løsningen har udvidet muligheder for callcenter og statistikker.

Løsningen er skalérbar i forhold til de forskellige behov, som jeres hverdag byder på.

Softwarbaseret telefonløsning

SWYX er en rent softwarebaseret løsning til IP-telefoni og et af de mest benyttede IP-systemer i mindre virksomheder. SWYX er en innovativ og brugervenlig løsning, der giver mulighed for avanceret tilpasning til brugernes behov.

Løsningen kan have fra få til mange brugere, er meget fleksibelt og kan integreres til mange platforme og systemer, f.eks. Microsofts Office-apps.

SWYX har blandt andet indbygget videomøder, videokonferencer, skærmdeling og fildeling.

Unicom er brancheledende indenfor SWYX-telefoni løsninger i Danmark. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan en SWYX-løsning kan integreres i din virksomhed.

Her er nogle af fordelene ved SWYX:

Virksomhedens telefonanlæg og IT-løsning integreres totalt, så kontaktoplysninger fra computerne altid kan findes i virksomhedens telefoner.

Telefonnumre ringes op med et enkelt klik.

Med ét klik kan alle i virksomheden se, om en kollega er optaget eller kan ringes op.

Interface kan tilpasses efter ønske. Brugeren vælger frit mellem bordtelefon, headset eller mobiltelefon med eget layout interface.

Automatisk omstilling sikrer, at alle opkald besvares.

Vil du høre mere om vores Telefoni løsninger?

microsoft

Teams

Telefoni integreret med Microsoft Teams.

Få en smart telefoniløsning integreret med Microsoft Teams. Løsningen er brugervenlig, kan tilpasses både til små og store virksomheder, og giver jer adgang til et hav af smarte funktioner.

Læs mere